CategoriesConcepten

De Utrecht 900 Button

De stad Utrecht is jarig. 900 jaar om precies te zijn. De gemeente is hiervoor plannen aan het maken en heeft ook de inwoners opgeroepen mee te denken en te doen om het te gaan vieren. Dit inspireerde mij om ook in actie te komen. Ik heb afgelopen jaar een buttonmachine gekocht en heb daar als een persoonlijk project de site de buttonmakers voor opgezet. Ik maak buttons voor onder andere mijn eigen bedrijfje Flowropes en ben aan het spelen met wat andere concepten. Met de Originele Utrecht 900 Button is het eerste echte buttonproject gestart. Omdat corona veel feestjes en bijeenkomsten in de war heeft gegooid en ongetwijfeld zal gooien leek mij de button de ultieme tool om te laten zien dat je de verjaardag van de stad toch viert. Sinds 1 januari is de button in 2 uitvoeringen te koop en ik zal dit de komende maanden nog wat verder gaan uitbreiden. Gewoon omdat het kan en omdat het leuk is. Met de opbrengt steun ik het Wilhelmina Kinderziekenhuis, want wie jarig is trakteert.

De Buttonmakers 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *