CategoriesConcepten Video Vormgeving

Damn Good Soap Company

Wat begon als iets leuk om me weer in beweging te krijgen na een flinke burn out bleek mijn grootste leerschool en succes te worden. Na jaren als communicatie expert verhalen van anderen te vertellen wilde ik nu wel eens mijn eigen verhaal vertellen. Het nadeel van het communicatievak is dat er erg veel wordt gepraat en (veelal) te weinig gedaan. Ik heb zoveel mooie ideeën, projecten, bedrijven en initiatieven zien stranden in overleg en vergaderingen dat ik daar letterlijk van afbrandde. Damn Good Soap was voor mij een plek en een manier om een alles te kunnen doen wat ik werkelijk wilde zonder teveel rekening te houden met de ideeën en wensen van anderen. Het hele aspect van communicatie kwam aan bod. Van het bedenken en maken van het product, via de vormgeving en website tot aan het maken van video’s, content en promotie via alle mogelijke media kanalen. Geweldig, leerzaam, confronteren en bevrijdend. Met onverwacht succes. Letterlijk van de keukentafel en een eigen webshop naar een prachtige lokatie in het hartje van Utrecht en een netwerk aan internationale dealers. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *