CategoriesConcepten

Relaxibag

Mensen zijn van nature relaxed. Dat is onze default mode. Alleen in momenten van stress, paniek of gevaar kunnen we ons systeem op spanning zetten, met de zogenoemde fight-flight response. Daarna moet eigenlijk weer de ontspan modus aan. De huidige tijd van werkdruk, stress, social media en alles wat er in de wereld gebeurt houdt ons echter bijna continu in deze fight-flight response en komen we niet meer toe aan echt relaxen.

Relaxibag heeft als missie dat te veranderen. Relaxen is een superkracht die we veel vaker moeten gebruiken. Onze Relaxibags stimuleren het natuurlijke relax systeem en helpen je ontspannen. Daarnaast delen we tips en tricks  om weer te leven zoals het hoort; Relaxed.

Productontwikkeling, vormgeving, site, videoproductie. Het is als bedrijf te koop in de nog op te zetten sidebusiness shop.

Site: Relaxibag 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *